Vigora
Innsettende effekt
Varighet av virkning
Populæritet

Vigora FAQ

Vanlig dose

50 mg per dag

Maksimum dose

100 mg per dag

Tilgjengelig i

100 mg tabletter

Hvordan den inntas

Uten mat

Når du skal ta

30-60 minutter før seksuell aktivitet

Varighet av virkning

Opptil fire timer

Hvor ofte den skal anvendes

En gang per dag

Bivirkninger

Hodepine, rødming, fordøyelsesproblemer, mageproblemer, tett eller rennende nese, diarè

Alkohol kombinering

Ikke anbefalt

scales

Vigora - vær sikker på deg selv og gi glede til partneren din

Det er noen problemer med mannlig helse som er så delikat at det ikke er lett å diskutere dem med venner. Det beste eksempel på et slikt helseproblem er erektil dysfunksjon. Forhåpentligvis vil medisiner utvikle seg i framtida. På grunn av de moderne "high-class" behandlinger, kan menn med impotens gjenvinne mannlige makt uten innsats. Det mest kjente stoffet øker potensen hos menn er legendariske Viagra. Men noen ganger blir dette for meget for pengepungen din. Ikke rart at mange kjøpere foretrekker å bestille ikke-dyre, som er billigere alternativer av kjente merkevarer. Vigora er en av dem.

Hva er Vigora?

Vigora er en god, rimelig og høykvalitets ED behandling for enhver person som lider av impotens. Navnet taler allerede for seg selv - tar du denne medisinen vil det gjøre en mann sterk, trygg og full av seksuell energi. Stoffet produseres i tabletter ved et solid selskap. Tyske rettsmidler Pvt. Ltd som har hovedkontor som ligger i India. Dette firmaet har ganske rik historie - det ble åpnet i 1949, og produktene har alltid hatt stor etterspørsel blant pasienter verden over!

Hva er den viktigste komponenten og hvordan virker det?

Den aktive bestanddel av dette stoffet som bestemmer dens sterke virkning er Sildenafil. Stoffet er brukt i produksjonen av mange kjente behandlinger for å øke styrke. Forresten, er det også ofte brukt i produksjon av kosttilskudd og ulike steroider for idrettsutøvere. Handlingen er ganske naturlig - når du føler seksuell lyst og klar for samleie, har stoffet begynt å trådt i kraft. Blodstrømmen til penisen hode blir mer intensiv, musklene kavernøse legeme slapper av og det fører til forekomsten av harde og langvarige ereksjoner. Uten seksuell opphisselse vil ikke effekten av Viagora tre i kraft, så etter å ha oppnådd en orgasme vil du ikke opplever ubehag - penis slapper av som vanlig.

Fordelene ved å ta dette medikamentet

På grunn av det raske opptaket av stoffet i mannlig organisme. Fra du tar en pille, begynner stoffet allerede å tre i kraft etter tretti minutter. En mann som tar Vigora er i stand til å ha samleie i noen timer - fra 4 til 6. Og det som er viktig, etter veldig kort tid vil du kjenne en fornyelse mellom samleier. Så, hvis du ønsker å lyse opp og kose deg med kjæresten - er dette midlet uerstattelig.

Enda en grunn til at menn velger å kjøpe Vigora, er fordi dens innflytelse på helse er ganske delikat - bivirkninger er sjeldne og ikke farlig. Videre, noen ganger anbefaler selv leger sine pasienter med PAH (pulmo- nal arteriell hypertensjon).

Klikk her for å kjøpe Vigora nå